Facebook

Inscrieri voluntari

 

Au început înscrierile pentru voluntarii Ciucaş Trail Running 2013. Cu ajutorul vostru va fi posibilă crearea acestui eveniment special. Fie că veţi aştepta concurenţii în posturile de control cu apă, zâmbete, încurajări şi informaţii despre traseu, fie că veţi ajuta la marcarea traseului sau curăţarea lui, fie că veţi ajuta la validarea înscrierilor participanţilor, fiecare va contribui in mod esenţial la organizare. Vom fi împreuna o echipă.

In funcţie de cum puteţi ajunge vom începe treaba de joi si vineri, 12 si 13 septembrie. Se va dormi la cort, în Cheia, iar serile vor fi petrecute în jurul focului.

Voluntarii H.C.T 2013 vor primi tricou tehnic, bandana elastica penrtu incheiatura, tichet pentru tombola cu premii din cadrul festivitatii de premiere, ecuson de organizator si diploma de merit. Pentru o implicare cat mai mare si atragaerea unei echipe de aproximativ 100 de voluntari, la cerere anul acesta veti putea primi si o diurna in bani. Completati cu "doresc diurna" in campul "comentarii" din tabelul de inscriere si veti fi contactat pentru detalii.  Multumim!


Pentru a vă înscrie voluntari completaţi formularul de mai jos sau trimiteţi un e-mail la adresa contact@trail-running.ro

 

Vă aşteptăm cu drag!

 

 

Nume *
Prenume *
Vârsta
Adresă
Oraş / Sector
Judeţ *
Telefon *
E-mail *
Comentarii
Fotografie *
 

(Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii)