Facebook
Traseu Herbalife Ciucas Trail 2013

 

Traseul de maraton Herbalife Ciucas Trail este de tip circuit, cu startul şi finish-ul în staţiunea Cheia. Lungimea traseului este de 42,2 km iar diferenţa de nivel pozitivă este de 2350m. Cel mai înalt punct al traseului este Vârful Ciucaş, cu înălţimea de 1954 m. Timpul mediu de parcurgere este de 7 ore. În plimbare rapidă, traseul poate fi parcurs în 9 ore. Vor exista puncte de realimentare pe distanţa maratonului unde se vor găsi apă, fructe, energizante. Timpul limita la proba de maraton este 9 ore, iar timpul intermediar ce nu trebuie depasit la Cabana Ciucas este 7 ore.  

 

Traseul de semimaraton Herbalife Ciucas Trail este de tip circuit, cu start-ul şi finish-ul în acelaşi timp şi din acelaşi loc cu cel al maratonului: ora 10:00, staţiunea Cheia. Lungimea traseului este de 21,95 km iar diferenţa de nivel pozitivă de 1400 m. Va exista un punct de realimentare, comun cu cel din traseul de maraton, la Cabana Ciucaş. Timpul mediu de parcurgere este de 4 ore. În plimbare rapidă, traseul se poate parcurge în 5ore şi 30min. Timpul limita pentru proba de semimaraton este de 7 ore, iar timpul intermediar ce nu trebuie depasit la Cabana Ciucas este 5 ore. 

 

Traseul de ultramaraton Herbalife Ciucas Trail este de asemenea de tip circuit, si cuprinde sectiuni din traseele de maraton si semimaraton HCT. Start-ul si finish-ul au loc in statiunea Cheia, la ora 6:00. Lungimea traseului este de 105km, iar diferenta de nivel pozitiva este de 4900m. Cel mai inalt punct de pe traseu este Vf. Ciucas, 1954m. Timpul limita pentru parcurgerea traseului de ultramaraton este 24 ore. Timpul limita ce nu trebuie depasit la Baraj Maneciu este de 15 ore.

 

Traseu GPS
Traseu GPS SemiMaraton: gdb|kml|gpx
Traseu GPS Maraton: kml|gpx
Traseu GPS UltraMaraton: kml|gpx

Harta Ciucas Trail Running - click pentri versiune mai mare

Harta Ciucas Trail Running - click pentri versiune mai mare

Harta Ciucas Trail Running - click pentri versiune mai mare

 

Harta Ciucas Trail Running - click pentri versiune mai mare